Zoeken - valhal

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Product vergelijk (0)


Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor gebruik in te..

€69,00 Excl. BTW: €55,20

Umas Bålpanne Odin

Umas Bålpanne Odin

In Scandinavië is de Bålpanne al jaren een groot succes. Met een Bålpanne kunt u het hele jaar door met familie en vrienden genieten van een knapperend kampvuur of heerlijke barbecue. De UMAS Bålpanne is zeer stabiel met zijn drie sterke poten waartussen de schaal van dik plaatstaal aan drie stevige kettingen hangt. De ondergrond waarop hij staat is dus niet belangrijk. De Bålpanne kan met hout ge..

€250,00 Excl. BTW: €200,00

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor geb..

€79,00 Excl. BTW: €63,20

Umas koekenpan t.b.v. Bålpanne Odin

Umas koekenpan t.b.v. Bålpanne Odin

Grote roestvrijstalen koekenpan/braadschaal met handvat waar u de meest verrukkelijke gerechten in kunt bakken.Aanvullende informatie:Diameter: 52 cmMateriaal: RVSLand van herkomst: Noorwegen ..

€69,95 Excl. BTW: €55,96

Øyo Kampbijl Classic

Øyo Kampbijl Classic

De Øyo Kampbijl Classic is een kleine en daarom handige bijl voor buitensport & survival activiteiten. De bijl is compact genoeg om mee te nemen in je rugzak en het heeft  voldoende lengte en gewicht om stammen te hakken of te kloven. Bijvoorbeeld erg handig bij het maken van een kampvuur of het klussen in de tuin. De RVS kop is veel harder dan wat gangbaar is bij een ‘fabrieksbijl’. Hier..

€46,95 Excl. BTW: €37,56

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Dit is een gietijzeren Skillet / Koekenpan met een doorsnede van 25 cm. Een skillet is uitermate geschikt voor hetbereiden van maaltijden boven open vuur of op hete kolen. Het massieve gietijzer zorgt voor een optimalewarmteverdeling. Tevens is deze ook prima op het gasfornuis of in de oven te gebruiken. Behandeld met Sojabonenolie. De skilletten zijn behandeld met “foodproof” olie. Het ..

€28,00 Excl. BTW: €22,40

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 32