Over Gladebo Outdoor

                                                                                                                                

Na vele jaren in de sector financiële dienstverlening en semi-Overheid werkzaam te zijn geweest waren wij op een punt in ons leven aangekomen om duidelijke keuzes te gaan maken.Op dezelfde voet doorgaan of geheel iets anders gaan ondernemen. Wij zijn zeer op de Scandinavische landen gericht. Telkens als wij de vakantie hadden doorgebracht in Zweden, kwamen wij zeer uitgerust en ontspannen terug in Nederland. Het idee ontstond vrij snel om hier iets mee te gaan doen.

Mensen bewuster maken dat ontspanning zeer belangrijk is in de huidige stressvolle samenleving. Door een combinatie van Zweden en ontspanning zijn wij in 2011 begonnen met het opstarten van ons eigen bedrijf Zweden Relax te Kollumerzwaag.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan,van producten uit ons assortiment, hebben wij besloten onze droom uit te laten komen. Per 1 juni 2016 zijn wij geëmigreerd naar Zweden waar wij een nieuw bedrijf hebben opgestart onder de naam: Gladebo Outdoor te Våthult.
In het jaar 2015 hebben wij onze huidige woning gekocht. De woning heeft als naam Gladebo.hetgeen betekent: waar je gelukkig woont. Wij vonden het leuk om Gladebo in onze bedrijfsnaam te verwerken. Wij hebben daarom gekozen voor de Gladebo Outdoor. Het assortiment van Gladebo Outdoor bestaat hoofdzakelijk uit producten gericht op het buitenleven.

Naast het hebben van een fysieke winkel aan huis hebben wij tevens een tweetal webwinkels die zowel op de Zweedse- als de Nederlandse markt gericht zijn.
Mocht je in Zweden zijn, en in de gelegenheid zijn ons te bezoeken, dan ben je altijd van harte welkom.

Varmt Välkommen en misschien vi ses!

Groet,
Freerk & Cathy


Bedrijfsgegevens:


Adres:
Gladebo Outdoor
Våthult Gladebo
332 91 Gislaved
Zweden
Openingstijden:
dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 - 16.00 uur
zaterdag                          van 11.00 - 16.00 uur

Email:
info@gladebooutdoor.nl

Bankrekeningnummer (IBAN):
NL19 RABO 0161 9280 21

Telefoon:
0046-709 370 182

BIC nummer:
RABONL2U
Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m zaterdag op 0046-709 370 182

Bedrijfsregistratienummer:
621103-8895