Leveringsinformatie

Verzending:
De verzending van Zweeds Handwerk en Saami-armbanden vindt plaats vanuit Zweden. De verzending van de andere producten wordt  verzorgd door onze
leveranciers in Nederland.


Verzendmogelijkheden:

Uw bestelling bij Gladebo Outdoor wordt via de pakketpost van DHL verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u via de mail een Track & Trace nummer. 
Met dit nummer kunt u zien waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject en hoe laat uw pakket bezorgd wordt.

Retourmogelijkheden:

U kunt uw artikelen altijd retourneren bij Gladebo Outdoor. De retour termijn bedraagt 14 dagen. De retour termijn gaat pas in, zodra u uw bestelling ontvangen heeft.
Het gehele bedrag inclusief de verzendkosten zullen gecrediteerd worden. De kosten van de retourzending zijn wel voor rekening van de klant.

Om een retourzending aan te vragen of als u een artikel beschadigd heeft ontvangen, verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gladebo Outdoor niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden
artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Krijg ik het betaalde bedrag automatisch teruggestort als ik een artikel retourneer?


Als u de bestelling al heeft betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet heeft betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.
Wanneer het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die u heeft gekozen.