KLOVEN / BIJLEN / MESSEN
Product vergelijk (0)


Øyo Kampbijl Classic

Øyo Kampbijl Classic

De Øyo Kampbijl Classic is een kleine en daarom handige bijl voor buitensport & survival activiteiten. De bijl is compact genoeg om mee te nemen in je rugzak en het heeft  voldoende lengte en gewicht om stammen te hakken of te kloven. Bijvoorbeeld erg handig bij het maken van een kampvuur of het klussen in de tuin. De RVS kop is veel harder dan wat gangbaar is bij een ‘fabrieksbijl’. Hier..

€46,95 Excl. BTW: €37,56

Øyo Viking 2000 Bijl

Øyo Viking 2000 Bijl

De Viking bijl is een kopie van de Vikingbijlen die werden gevonden in de buurt van de Øyo fabriek in de Noorse plaats Geilo. Het snijvlak is enigszins verbeterd ten opzichte van het origineel maar de vorm van de bijl is onveranderd gebleven. De originele bijlen zijn ongeveer uit het jaar 1000. Aangenomen wordt dat de Vikingbijl in die tijd een universele bijl was en werd gebruikt als wapen bij de..

€54,95 Excl. BTW: €43,96

Øyo Jachtmes Dovre

Øyo Jachtmes Dovre

Dit Øyo Dovre jachtmes is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor alle outdoor en survival activiteiten. Het mes kan gemakkelijk buiten gebruikt worden tijdens slechte weersomstandigheden zonder dat deze zal gaan roesten. Het jachtmes Dovre wordt in Noorwegen traditioneel gebruikt tijdens de jacht voor het villen van dieren, het uitsnijden van vlees en het bereiden van voedsel.Aanvullende info..

€51,95 Excl. BTW: €41,56

Øyo Jachtmes Hallingskarvet

Øyo Jachtmes Hallingskarvet

Dit Øyo Hallingskarvet jachtmes is geschikt voor alle outdoor en survival activiteiten.  Het hoge kwaliteit roestvrije staal maakt dat het mes zonder probleem onder natte omstandigheden te gebruiken en te reinigen is. Dit jachtmes wordt ook gebruikt door Noorse jagers, waar het in alle weersomstandigheden moet blijven functioneren en niet kunnen beschadigen.   Dit Øyo Hallingskarvet jach..

€51,95 Excl. BTW: €41,56

Øyo Jachtmes Geilo

Øyo Jachtmes Geilo

Dit Geilo jachtmes is van zeer hoogwaardige kwaliteit geproduceerd door het Noorse bedrijf Øyo. Door de hardheid kan het mes overal gebruikt worden en zelfs goed gereinigd worden zonder dat deze zal gaan roesten. Het voorgevormde houten handvat ligt perfect in de hand en is gemaakt van Burma Padauk hout. Dit Øyo jachtmes is van uitstekende kwaliteit en zeer geschikt voor buitengebruik! Aanvul..

€51,95 Excl. BTW: €41,56

Øyo Jachtmes Rondane

Øyo Jachtmes Rondane

Dit Øyo Rondane jachtmes is een must-have voor iedere outdoor liefhebber! Dit mes is het grootste uit de Øyo jachtmessen serie. Het mes kan gemakkelijk buiten gebruikt worden tijdens slechte weersomstandigheden zonder dat deze zal gaan roesten. Het voorgevormde cocobolo houten handvat ligt heel lekker in de hand. Dit Øyo Rondane jachtmes is van topkwaliteit, blijft zeer lang scherp en is geschikt ..

€51,95 Excl. BTW: €41,56

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 10