Door het dubbele hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Deze Dutch Oven heeft geen pootjes, waardoor hij ook gemakkelijk op een kachel gebruikt kan worden. Hij kan hierdoor gebruikt worden op alle warmtebronnen en in een oven. Het deksel kan ook als grillplaat gebruikt worden, omdat hij aan de onderkant geribbeld is. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor gebruik in te branden.


Aanvullende informatie:

Gewicht: 11,3 kilo
Afmetingen: L 36 x B 25 x H 17 cm
Inhoud: 9 liter / 7,9 quart
Materiaal: gietijzer
Kleur: zwart
Land van herkomst: Denemarken


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Dutch Oven 9 liter ovaal Valhal (zp)

  • Merk: Valhal Outdoor
  • Model: Dutch Oven 9 liter ovaal Valhal
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €104,00

  • Excl. BTW: €83,20

Gerelateerde producten

Dutch Oven 3 liter Valhal (mp)

Dutch Oven 3 liter Valhal (mp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Door de pootjes zal hij heel stabiel staan. De pootjes zijn hoog genoeg om er briketten onder te leggen zodat er ook op kolen gekookt kan worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” ol..

€49,00 Excl. BTW: €39,20

Dutch Oven pannendrager 40 cm Valhal

Dutch Oven pannendrager 40 cm Valhal

Deze extra zware kwaliteits pannendragers zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met je Dutch Oven. Geschikt voor kampvuur, vuurplaats, vuurschaal of voor in de open haard.Aanvullende informatie:Gewicht: 1,8 kiloDiameter: 40 cmMateriaal: gepoedercoat staalKleur: zwartVoor Dutch Ovens boven de 8 literLand van herkomst: Denemarken ..

€42,00 Excl. BTW: €33,60

Dutch Oven Deksellifter Valhal

Dutch Oven Deksellifter Valhal

Functionele deksellifter met spiraal handvat voor optimale grip en minimale warmte afgifte. Oog om op te hangen.Aanvullende informatie:Gewicht: 0,3 kiloAfmetingen: L 43 cmMateriaal: gepoedercoat staalKleur: zwartLand van herkomst: Denemarken ..

€11,00 Excl. BTW: €8,80

Dutch Oven Handschoenen Valhal

Dutch Oven Handschoenen Valhal

Mooie soepele handschoenen om bijvoorbeeld een hete Dutch Oven of een andere hete pan mee beet te kunnen pakken. Aanvullende informatie:Gewicht: 300 gramAfmetingenMateriaal: leerKleur: roodLand van herkomst: Denemarken ..

€17,95 Excl. BTW: €14,36

Dutch Oven pannendrager 30 cm Valhal

Dutch Oven pannendrager 30 cm Valhal

Deze extra zware kwaliteits pannendragers zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met je Dutch Oven. Geschikt voor kampvuur, vuurplaats, vuurschaal of voor in de open haard.Aanvullende informatie:Gewicht: 1,5 kiloDiameter: 30 cmMateriaal: gepoedercoat staalKleur: zwartVoor Dutch Ovens tot 8 literLand van herkomst: Denemarken ..

€36,00 Excl. BTW: €28,80

Koekenpan met 2 handvaten Valhal

Koekenpan met 2 handvaten Valhal

Gietijzeren koekenpan met twee handvaten. Deze pan is behandeld met "foodproof" olie.Het is verstandig om hem voor gebruik in te branden.Aanvullende informatie:Gewicht: 10 kiloDiameter: 50 cmMateriaal: gietijzerKleur: zwartLand van herkomst: Denemarken ..

€84,95 Excl. BTW: €67,96

Dutch Oven Deksel Trivet Valhal

Dutch Oven Deksel Trivet Valhal

Ideaal om het deksel van een Dutch Oven op te leggen tijdens het koken.Aanvullende informatie:Gewicht: 300 gramDiameter: 19,5 cmMateriaal: carbonstaalKleur: zwartLand van herkomst: Denemarken ..

€11,00 Excl. BTW: €8,80

Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor gebruik in te..

€69,00 Excl. BTW: €55,20

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor geb..

€79,00 Excl. BTW: €63,20

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Dit is een gietijzeren Skillet / Koekenpan met een doorsnede van 25 cm. Een skillet is uitermate geschikt voor hetbereiden van maaltijden boven open vuur of op hete kolen. Het massieve gietijzer zorgt voor een optimalewarmteverdeling. Tevens is deze ook prima op het gasfornuis of in de oven te gebruiken. Behandeld met Sojabonenolie. De skilletten zijn behandeld met “foodproof” olie. Het ..

€28,00 Excl. BTW: €22,40

Percolator Valhal

Percolator Valhal

Koffie zetten met een percolator is leuk om te doen en genieten van heerlijke koffie! Hij is geschikt voor alle warmtebronnen. Daardoor is hij zowel thuis op het fornuis of op een kachel als buiten in de natuur te gebruiken, bijvoorbeeld boven een kampvuur.Aanvullende informatie:Gewicht: 1 kiloAfmetingen: H 21 cmDiameter bodem: 14 cmInhoud: 1,7 literMateriaal: geëmailleerd staalKleur: zw..

€39,00 Excl. BTW: €31,20

Mok Valhal

Mok Valhal

Een fijne mok om uit te drinken.  Prima te gebruiken buiten in de natuur, maar ook thuis. Aanvullende informatie:Gewicht: 0,1 kiloAfmetingen: H 8 x B 8 x L 8 cmInhoud: 0,4 literMateriaal: geëmailleerd staalKleur: zwartLand van herkomst: Denemarken ..

€9,50 Excl. BTW: €7,60

Valhal vax

Valhal vax

De Valhal Outdoor wax is volgens eigen recept gemaakt in Holland en de samenstelling van de gekozen ingrediënten is zorgvuldig tot stand gekomen. De Valhal Outdoor wax is perfect voor het verzorgen van je gietijzeren pannen en accessoires, maar kan je ook gebruiken voor het inbranden van je gietijzeren items. De wax is stevig, maar kan je met een spons of doek gemakkelijk uitsmeren. Doordat ervoor..

€12,00 Excl. BTW: €9,60

Tags: Valhal, Outdoor, gietijzer, gietijzeren, pan, pannen, koekenpan, skiddle, grillpan, griddle, braadpan, schaal, dutch, oven, buitenkoken, houtvuur, open, vuur, briketten, driepoot, ketelkoken, heksenketel, tuin, buiten, buitenkeuken, scouting, padvinders, padvinderij, camping, kamperen, Zweden, Sverige, Våthult, Gladebo, deksellifter, dekselsteun, leren, handschoen, pannendrager, startersset, Coox,