Dutch Oven en accessoiresProduct vergelijk (0)


Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 6,1 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor gebruik in te..

€69,00 Excl. BTW: €55,20

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Dutch Oven 8 liter Valhal (zp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Aangezien deze Dutch Oven geen pootjes heeft, kan hij ook op een fornuis of kachel gebruikt worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om ze voor geb..

€79,00 Excl. BTW: €63,20

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Skillet / koekenpan 25 cm Valhal

Dit is een gietijzeren Skillet / Koekenpan met een doorsnede van 25 cm. Een skillet is uitermate geschikt voor hetbereiden van maaltijden boven open vuur of op hete kolen. Het massieve gietijzer zorgt voor een optimalewarmteverdeling. Tevens is deze ook prima op het gasfornuis of in de oven te gebruiken. Behandeld met Sojabonenolie. De skilletten zijn behandeld met “foodproof” olie. Het ..

€28,00 Excl. BTW: €22,40

Dutch Oven 3 liter Valhal (mp)

Dutch Oven 3 liter Valhal (mp)

Door het hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Door de pootjes zal hij heel stabiel staan. De pootjes zijn hoog genoeg om er briketten onder te leggen zodat er ook op kolen gekookt kan worden. Daarnaast kunnen er ook briketten op het deksel gelegd worden. Behandeld met Sojabonenolie. De Dutch Ovens zijn behandeld met “foodproof” ol..

€49,00 Excl. BTW: €39,20

Dutch Oven 9 liter ovaal Valhal (zp)

Dutch Oven 9 liter ovaal Valhal (zp)

Door het dubbele hengsel kun je hem ophangen aan een driepoot, maar hij kan ook gewoon in een houtvuur worden gezet. Deze Dutch Oven heeft geen pootjes, waardoor hij ook gemakkelijk op een kachel gebruikt kan worden. Hij kan hierdoor gebruikt worden op alle warmtebronnen en in een oven. Het deksel kan ook als grillplaat gebruikt worden, omdat hij aan de onderkant geribbeld is. Daarnaast kunne..

€104,00 Excl. BTW: €83,20

Koekenpan met 2 handvaten Valhal

Koekenpan met 2 handvaten Valhal

Gietijzeren koekenpan met twee handvaten. Deze pan is behandeld met "foodproof" olie.Het is verstandig om hem voor gebruik in te branden.Aanvullende informatie:Gewicht: 10 kiloDiameter: 50 cmMateriaal: gietijzerKleur: zwartLand van herkomst: Denemarken ..

€84,95 Excl. BTW: €67,96

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 14